Platform B solidair in tijden van Ramadan

Platform B heeft tijdens de Ramadan voedselpakketten uitgedeeld in Sint-Truiden en in Hechtel-Eksel. Eén van de waarden van de vastenmaand is ook solidariteit. Platform B heeft dit in de praktijk omgezet in het uitdelen van voedselpakketten ten voordele van mensen in armoede en eenzamen.

In Sint-Truiden werd dit gedaan i.s.m. vzw OnderOns en in Hechtel-Eksel/Peer was Sint-Vincentius partner in het delen van deze pakketten. ‘Met giften en sponsoring van jonge moslims en ondernemers uit Limburg hebben we dit kunnen realiseren’.

Platform B is een vereniging die zich inzet voor meer verbondenheid en dialoog tussen alle Limburgers maar ook buiten de provinciegrenzen. ‘We streven ernaar dat mensen uit verschillende levensbeschouwingen en culturen elkaar meer zouden durven te benaderen om samen aan een leefbaardere maatschappij in België te bouwen’.